Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Waarom is Tiel zo romantisch?

Locatie

Waarom is Tiel zo romantisch?

Wil jij ook heerlijk romantisch met z’n tweetjes erop uit, maar heb jij gebrek aan inspiratie? Geen probleem! Wij hebben wat leuke inspiratie speciaal voor jou samengesteld. Verras jouw geliefde met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Tiel en ga er gezellig op uit!

Nog niet bekend met de stad Tiel? Lees dan vooral even verder en kom achter diverse activiteiten en uitstapjes!

Natuur

Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich midden in de Betuwe. Een prachtige natuur waar veel te beleven is. Er zijn diverse klompenpaden door de Betuwe heen die u niet alleen de mooie natuur, maar ook de leuke pittoreske dorpjes laten zien. Daarnaast kan er ook prachtig langs de Waal worden gefietst, waarbij u kan genieten van het prachtige water, de dijken en de heerlijke natuur. Geen eigen fiets mee? Geen probleem! Het is mogelijk om bij ons in het hotel fietsen te huren. Houdt u meer van boswandelingen? Dan is de Grebbeberg in Rhenen zeker een aanrader. Hier wandelt u door een heuvelachtig en bosrijk natuurgebied met prachtige uitkijkpunten. Om jouw uitstapje compleet te maken bieden wij heerlijke lunch to-go pakketjes aan die je eenvoudig kunt meenemen en onderweg kunt nuttigen.

Bezienswaardigheden

Naast de mooie natuur kan er natuurlijk ook mooi worden gewandeld door de binnenstad van Tiel! Een aantal plekken die je dan zeker moet bezoeken zijn: Het standbeeld Flipje. Dit is het logo van de bekende tielse fruitfabrikant en nu echt de mascotte van Tiel geworden. Verder is ook de Culemborgse Poort een bezoekje waard. Via de ene kant loop je het centrum van Tiel in een via de andere kant naar de mooie waterzijde. Ook de Sint-Maartenskerk is niet te missen. Deze mooie, grote en indrukwekkende kerk is een van de interessante historische gebouwen in de stad Tiel. Andere mooie historische gebouwen in Tiel zijn:  het 16de eeuwse Ambtmanshuis uit 1525 en het 16de eeuwse "Gotisch huis te Tiel". 

Het hotel

Na een heerlijke dag de stad verkennen kom je weer terug in ons prachtige hotel en kan je samen genieten van een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant.. Lekker een avond niet te hoeven koken en dit laten doen door de keukenbrigade van Van der Valk Hotel Tiel. Na afloop kan je ervoor kiezen om op jouw hotelkamer een goede Netflix film te kijken of een gezellig bordspelletje te spelen. Geniet van een ontspannen avondje in een van onze luxe hotelkamers. Kom naar Van der Valk Hotel Tiel en beleef wat er allemaal te doen is in onze prachtige stad.