Omgeving

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Golfcentrum de Batouwe

Locatie

Golfcentrum de Batouwe

Beleef De Batouwe!

In het hart van Nederland, midden in de Betuwe, ligt het plaatsje 'Zoelen'. Op een steenworp afstand van Tiel vindt u onze prachtige A-status 27-holes golfbaan met aparte 9-holes PAR 3 en 4 baan en uitgebreide trainings-faciliteiten.

Het complex ademt weldaad en rust uit. Samen met een aantal bestaande bosgebieden langs het kanaal, dragen brede bosstroken bij aan de landelijke inpassing. Met de grote fruitboomgaarden, die in het voorjaar prachtig in bloei staan, zorgen uitdagende waterpartijen en glooiende hellingen voor een parkachtig en breed opgezet landschap. Laat u verrassen!


Het complex bestaat uit:

  • 27-holes A-status wedstrijd golfbaan met deels overdekte drivingrange, putting green, oefenbunkers en pitching green

  • Clubgebouw met rieten kap, stijlvol ingericht door Jan des Bouvrie, voorzien van een grand-cafĂ©, restaurant, diverse vergaderruimten en een groot terras met uitzicht over de golfbaan

  • Receptie en golfshop met een uitgebreid assortiment golfartikelen, clubs, kleding, schoenen, Betuwse landproducten en duurzame kadootjes

  • 9-holes golfbaan (PAR 3 en 4) met eigen clubgebouw en uitgebreide trainingsfaciliteiten, o.a. deels overdekte drivingrange, putting green, oefenbunkers en pitching green. 

  • Locker- en kleedruimten met douchegelegenheden

  • Ruime parkeergelegenheid met verdiepings parkeerdek op eigen terrein.


Kijk voor meer informatie op www.golfcentrumdebatouwe.nl