Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
EVM19

Locatie

EVM19

EVM19 is een inspirerende evenementenlocatie in het midden van Nederland. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een avontuurlijk bedrijfsevenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst.

Het resort is maar liefst 22 hectare groot en door de unieke ligging aan de rivier de Rijn en het recreatiegebied Eiland van Maurik, krijgt u bij EVM19 altijd een vakantiegevoel!

Op de evenementenlocatie kunnen allerlei outdoor activiteiten gedaan worden, zoals quad rijden, enduro motorrijden, jetskiën, 4x4 terreinrijden en RIB varen.

Zowel binnen als buiten zijn diverse (sportieve) teambuildingsactiviteiten, leerzame clinics en workshops mogelijk. Een programma wordt altijd op maat samengesteld, maar ter inspiratie zijn diverse voorbeeldarrangementen opgesteld zoals Pure Power en Expeditie Maurik.

EVM19 beschikt over verschillende uitdagende parcoursen en terreinen voor uiteenlopende activiteiten. In de accommodaties Boothuis, Beach House en op privé eiland River Beach worden gasten ontvangen voor sportactiviteiten, vergaderingen, presentaties, lunches, diners of feesten.Tevens is de evenementenlocatie exclusief te huren voor een eigen georganiseerd festival of (sport) evenement.

Meer informatie? Check www.evm19.nl en neem contact op het team om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken!