Van der Valk Hotel Tiel krijgt 9 nieuwe suites

Wereldse suites in van der Valk hotel Tiel

Begin september zijn de eerste twee nieuwe suites van Van der Valk Hotel Tiel klaar voor gebruik. Voor het design zijn we samen met ontwerpster Rebecca van Lier tot unieke ontwerpen gekomen om onze gasten mee te verrassen.

Luxury Japan Suite & Las Vegas Suite

Begin dit jaar is Van der Valk Hotel Tiel gestart met de bouw van de nieuwe suites. Inmiddels zijn de eerste twee suites zo goed als af. De Luxury Japan Suite is geheel in Japanse sferen. Deze suite beschikt over onder andere een rond ligbad, een sauna voor twee personen en niet te vergeten een stoomdouche. Annabel van der Valk: “Daarnaast hebben we afgelopen half jaar hard gewerkt aan onze nieuwe Las Vegas Suite. In deze suite ervaar je pure luxe en waan je je in Las Vegas. Zo is de suite voorzien van een groot bubbelbad met een gouden kraan en een stoomdouche”.

Totaalbeleving

Annabel van der Valk: “Wat wij vooral belangrijk vinden is dat onze gasten bij een verblijf in onze suites een totaalbeleving krijgen. Bij de Luxury Japan Suite horen dan ook kimono’s in plaats van badjassen en voor de ultieme Japanse beleving kan men een massage bijboeken. Daarnaast is een verblijf in de Las Vegas Suite natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan ons Gran Casino”. Met een verblijf in deze thema suites willen we gasten het gevoel laten ervaren zoals tijdens een wereldreis maar dan in de Betuwe en zonder lange vluchten.

Upgrade Asia Suite

Naast de nieuwe suites heeft de bestaande Asia Suite een flinke upgrade gehad. Deze suite beschikte eerder al over een groot vierkant bad en infrarood sauna. Inmiddels heeft het bad plaats gemaakt voor een gloednieuw bubbelbad. Ook heeft de suite een eigen terras gekregen en uiteraard mocht een likje verf ook niet ontbreken bij de upgrade.

Proefslapen

Voordat de suites opengaan, kunnen mensen komen proefslapen. “Op deze manier willen we gasten de kans geven om onze nieuwe suites vooraf uit te testen in ruil voor hun mening. Zo kunnen we waar nodig ook nog bijsturen”, aldus Annabel van der Valk.
De proefslaapactie loopt momenteel op onze Social Media Kanalen, houd dus onze pagina's in de gaten.