Welkom!

Direct naast de A15, vindt u het prachtige van der Valk hotel Tiel!

Het hotel beschikt over 15 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2000 personen. Daarnaast telt hotel Tiel 176 hotelkamers, daardoor is dit het hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten.

Faciliteiten
Met de komst van de nieuwbouw biedt Hotel Tiel u 176 stijlvolle hotelkamers, 12 suites, een congrescentrum met 15 multifunctionele zalen, een uitgebreid sportcentrum, 3 restaurants, een koffiebar en binnenkort een spectaculaire skybar die te vinden is op de 16e etage in de hoteltoren. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van hedendaagse faciliteiten voor een comfortabel en optimaal verblijf. Het gehele hotel is voorzien van gratis WIFI en beschikt over ruime parkeermogelijkheden. Daarnaast biedt het hotel nog diverse andere voorzieningen, waaronder een Casino, Carwellness en een tankstation. Dit jaar opent hotel Tiel een zwembad!

Meetings
Van der Valk Hotel Tiel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. Congressen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in onze prachtige nieuwe zalen. Door de diversiteit aan zalen en de flexibiliteit en ervaring van het sales team staan wij garant voor een perfecte verloop van uw bijeenkomst!

Alle vergaderzalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, stijlvolle foyers en breakout lounges.

Ligging en bereikbaarheid
Hotel Tiel is strategisch gelegen in het midden van het land en direct aan de A15 bij Tiel. Het hotel is daardoor gemakkelijk te bereiken. Binnen 30 minuten vanuit Utrecht, 's-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Ook Rotterdam, Amsterdam en Luchthaven Schiphol zijn gemakkelijk binnen een uur te bereiken. Er is een treinstation in Tiel met verbindingen vanuit grote steden en er is een bushalte voor het hotel.

Blijf op de hoogte!
Wilt u zien hoe onze bouw het afgelopen jaar is verlopen? Bekijk onze Youtube filmpjes 'Op de hoogte'.

Aflevering 40
Aflevering 39
Aflevering 38
Aflevering 37
Aflevering 36
Aflevering 35
Aflevering 34
Aflevering 33
Aflevering 32

Aflevering 31
Aflevering 30
Aflevering 29
Aflevering 28
Aflevering 27
Aflevering 26
Aflevering 25
Aflevering 24
Aflevering 23
Aflevering 22
Aflevering 21
Aflevering 20
Aflevering 19
Aflevering 17
Aflevering 16
Aflevering 15
Aflevering 14
Aflevering 13
Aflevering 12
Aflevering 11
Aflevering 10
Aflevering 9
Aflevering 8
Aflevering 7
Aflevering 6
Aflevering 5
Aflevering 4
Aflevering 3
Aflevering 2
Aflevering 1