Moederdag

Gezien de huidige omstandigheden rondom COVID-19 kunt u helaas niet bij ons terecht, daarom bezorgen wij een compleet verzorgde Moederdag bij u thuis! 

Moederdag Brunch of Verwenpakket 

De échte Valk-ervaring bij u thuis beleven? Dat kan! Met veel liefde en aandacht hebben wij een overheerlijke Moederdag Brunch en Verwenpakket samengesteld die wij bij u thuis komen bezorgen. Overigens kunt u deze pakketten ook afhalen. De brunch bestaat uit zowel koude als warme gerechten. De warme gerechten kunt u thuis even kort opwarmen, hiervoor hebben wij kookinstructies opgesteld welke u ontvangt bij het pakket. Ook hebben wij een speciaal pakket voor de allerkleinsten onder ons met kleurplaat. 

LET OP: de brunchpakketten zijn uitsluitend te bestellen vanaf 2 personen. Het verwenpakket en het kinderpakket zijn te bestellen vanaf 1 persoon.

Bestellen 

Wilt u gebruik maken van de Moederdag Brunch, het Verwenpakket of het Kinderpakket?* Wat leuk! Via onderstaande link kunt u uw reservering aan ons doorgeven en direct online afrekenen. U voert uw gegevens in en wij staan op Moederdag bij u voor de deur. Zowel uw brunch als het verwenpakket wordt geleverd tussen 09.00 - 11.30 uur. U kunt uw bestelling ook afhalen (gratis) vanaf 09.00 uur. 

Moederdag Hotel Tiel 

*LET OP: Graag ontvangen wij uiterlijk uw bestelling vóór vrijdagavond 8 mei 23:59 uur. In verband met de voorbereiding en planning kunnen wij uw bestelling anders helaas niet leveren. 

Contact

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via mail: info@tiel.valk.com of telefoon: 0344 - 622020.