Viergangenkeuzediner

Genieten van een heerlijk viergangenkeuzediner met kerst? Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren wij een keuzemenu bestaande uit een voor-, tussen-, hoofd- en een nagerecht. Dit is een keuzemenu voor een vaste prijs (excl. drinken). 

Viergangenkeuzemenu

Het viergangenkeuzediner bestaat uit een vooraf samengesteld keuzemenu. Bekijk  alvast de menukaart. Voor kinderen verzorgen wij een kinderkerstmenu, daarnaast kunnen zij zich met verschillende activiteiten vermaken

Tijden

26 december van 17:00 uur tot 23:00 uur in ons sfeervolle restaurant. 

Prijzen

  • Kinderen tot en met 2 jaar: Gratis 
  • Kinderen tot 12 jaar: €23,50
  • Volwassenen: €54,50

Bij het viergangendiner kunt u als extra een wijnarrangement bestellen van €19,50. Bij ontvangst krijgt u een glas bubbels en bij elke gang (voor-, hoofd - en nagerecht) een heerlijk glas wijn. 

Reserveren 

U kunt hier uw reservering maken voor het diner op 24 & 26 december. Mocht u vragen hebben over de reservering of het diner dan kunt mailen via tiel@valk.com of bellen naar (0344) 62 20 20. Als u met een gezelschap bent vanaf 13 personen, dan kunt u een groepsreservering maken bij ons salesteam via sales@tiel.valk.com of 0344 62 20 20.

Kerstarrangement

Wilt u optimaal genieten tijdens deze mooiste en gezelligste dagen van het jaar? Wij bieden deze dagen compleet verzorgde arrangementen aan inclusief overnachting in een Comfort Kamer, viergangenkeuzediner, uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en een kerstattentie. 

Speciaal voor de jongste gasten hebben wij een kids playground ingericht waar de kinderen zich kunnen vermaken met een tal aan activiteiten. Geniet tijdens de feestdagen van de sfeervolle ambiance, culinaire gerechten en feestelijkheden in Van der Valk Hotel Tiel.

Dit arrangement is boekbaar op 24, 25 en 26 december. Boek hier uw kerstarrangement.