Vier Kerst bij Van der Valk Hotel Tiel

Tijdens Kerst is ons hotel helemaal in kerstsfeer. Kom met Kerst naar Hotel Tiel! Geniet in ons sfeervolle restaurant van een van het heerlijke Live Cooking buffet. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

Kerstavond Live Cooking diner

Ook tijdens Kerstavond, 24 december, vieren wij Kerst in Hotel Tiel. Geniet van een uitgebreid Live Cooking buffet.  

Bekijk hier het Kerstavond Live Cooking diner 

Live Cooking Kerstbrunch en -diner

Met de hele familie genieten van een uitgebreid buffet? Dan is onze Live Cooking Kerstbrunch of -diner misschien iets voor u. Naast eten is er ook genoeg te doen voor de kinderen. Tijdens de brunch en het diner toveren wij de begane grond om tot kids playground. Hier kunnen ze hun energie kwijt op verschillende springkussens, dansen in de mini-disco of geschminkt worden. Ook aan de grote kids is gedacht, die kunnen lekker tafelvoetballen of ping pongen. 

Let op: tijdens het diner van 20:00 uur is er geen kids playground. Kinderen kunnen dan spelen in onze Kids Corner op de tweede etage. 

Bekijk hier het Live Cooking Kerstbrunch

Bekijk hier het Live Cooking Kerstdiner

Kerstarrangement

Wilt u het uitje graag helemaal compleet maken? Kijk dan eens bij ons Kerstarrangement. Vanaf slechts € 97,50 p.p. verblijft u 1 nacht in Hotel Tiel. Hierbij kunt u genieten van een uitgebreid Live Cooking Kerstdiner! Voor gezinnen hebben wij familiekamers (maximaal 4 personen). Hier zijn er een beperkt aantal van, dus boek deze op tijd. 

Bekijk hier het Kerstarrangement

*lees de voorwaarden bij het betreffende buffet