Faciliteiten

SIXX Skybar

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel kunt u genieten van SIXX Skybar. SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een panoramisch uitzicht over de hele regio. De skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht en geniet van de gezellige ambiance van SIXX Skybar. Onze ruim opgezette skybar in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Geniet van de heerlijkste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites die met passie worden bereid.  

Wist je dat: Het meest bijzondere terras te vinden is bovenop SIXX Skybar. Vanaf dit terras heb je 360 graden uitzicht over de hele omgeving!

Openingstijden

Donderdag                    16:00 - 00:00 uur

Vrijdag - Zaterdag         16:00 - 02:00 uur

Zondag                          14:00 - 00:00 uur

* met uitzondering van eventdagen, feestdagen of afgehuurde events.

* Op 31 december is de Skybar exclusief gereserveerd voor hotelgasten met een NYE arrangement. Dit arrangement is reeds volgeboekt.

* Honden zijn niet toegestaan in de skybar

SIXX Events

SIXX Skybar organiseert ook events. Tijdens SIXX Events wordt de skybar omgetoverd tot een eventparadijs.

Borrels en partijen

Onze sfeervolle skybar is de ideale plek voor borrels, bruiloften, jubilea, receptie, dan wel swingend feest of ieder ander bijzonder evenement. Events tot 250 personen kunnen bij ons gehost worden. Ons professionele team, met ruime ervaring, bespreekt graag alle mogelijkheden en adviseert je graag! 

After work

Na het werk nog even na borrelen of de files vermijden? Kom gezellig met elkaar naar onze skybar!

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze SIXX Skybar website.