Faciliteiten

Lichtmast & Billboard

Méér bekendheid in de regio Tiel?
Zet uw bedrijf of merk in de schijnwerpers op de led-schermen bij Van der Valk!

Lichtmast
Onze lichtmast, gelegen langs de drukke rijksweg A15, biedt hiertoe uitstekende mogelijkheden. Elke twee weken komen hier maar liefst 1,2 miljoen automobilisten voorbij. Vele automobilisten komen, rijdend vanuit de rijrichting Arnhem-Gorinchem, langs de mast. Kortom, een unieke en interessante locatie om te communiceren met een breed publiek. 

Billboard
Wilt u meer lokaal adverteren?  Het digitale billboard op het kruispunt Laan van Westroijen/Westroijenstraat, vlakbij Valk Vitaal en het Tango tankstation. Is daar prima geschikt voor. De locatie is het drukste kruispunt van Tiel. Dagelijks komen hier maar liefst 30.000 (!) automobilisten, bromfietsers en fietsers voorbij.

Vele automobilisten komen van de A15 af en rijden zo Tiel in. Ook gaan via dit kruispunt vele auto’s, bromfietsers en fietsers richting industrieterrein Kellen of Medel. Tevens is het kruispunt de toegangsweg naar het kantorenterrein Westroijen én het industrieterrein Latenstein.

Wilt u uw congres of uw bedrijfsevenement meer kracht bijzetten?
Organiseert u een congres bij Van der Valk? Of wilt u uw bedrijfsevenement of –feest op een ludieke wijze extra luister bijzetten? Via een advertentie op de lichtmast of het billboard maakt u een onuitwisbare indruk op uw gasten. U kunt op de betreffende dag zelf adverteren, maar ook voor meerdere dagen.  

Interesse?
Informeer vrijblijvend naar de advertentiemogelijkheden en -tarieven van deze unieke lichtmast. De media-exploitatie van de led-schermen wordt verzorgd door Van IJzendoorn Marketing Advies.
Contactpersoon: René van IJzendoorn
Informatie: (0344) 62 78 75 of rene@vanijzendoorn.nl
Website: www.vanijzendoorn-outdoor.nl