Eten & Drinken
Voorgerechten

Wilde eenden paté / Mallard duck pate
Gerookte ganzenborst | ingelegd pruimen | pistache | truffel
Smoked goose filet | pickled plums | pistachio | truffle
10.50

Rilette van wild zwijn / Wild boar rillette
Gelei van port | koffie | chocolade | Melba toast
Jelly of port wine | coffee | chocolate | Melba toast
11.50

Wildsoep / Game soup
Bospaddenstoel | selderij | Madera room
Forest mushroom | celery | Madera cream
8.50


Hoofdgerechten

Filet de Canard / Wild duck filet
Saus van sinaasappel | steranijs | Bonne Femme garnituur
Orange sauce | star anise | vegetables and herbs Garnish
20.50

Wildstoof / Game stew
Pastinaak mousseline | stoofpeer
Parsnip mousselinge | stewed pear
21.50

Herten biefstuk / Venison steak 
Oma's rode kool | saus van gekonfijte kersen | kardemom
Grandma's red cabbage | sauce of candied cherries | cardamom
23.50

Nagerechten

Tarte tatin appel / Apple tarte tatin
Kaneel-roomijs | walnoten kruim
Cinnamon ice cream | walnut crumb
9.00