Eten & Drinken

Live Cooking diner

Elke zaterdag- en zondagavond kunt u van 17:00 - 21:00 uur bij Van der Valk Hotel Tiel met vrienden of familie culinair komen genieten van onze bijzondere Live Cooking diner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs!

Vanaf 17:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet met onder andere diverse vlees- en vissoorten, luxe salades, verse groenten, soep en luxe proeverijen. Een aantal gerechten zoals diverse vlees- en vissoorten, worden live door onze koks voor u bereid.

Uiteraard mag er bij een goed diner een dessert niet ontbreken. Wij presenteren u daarom een spectaculair dessertbuffet!

*Tijdens het diner zijn koffie, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder    € 34,50 p.p.
65-plus                                             € 32,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                      € 17,25 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar                           gratis

Zomereditie 14 juli tot en met 26 augustus in ons restaurant op de 2e etage
Deze zomer steken wij de BBQ voor u aan. Kom naar Van der Valk en geniet van een heerlijk stuk vlees of vis van de BBQ.

Tijdens de volgende dagen hanteren wij andere prijzen 
Zaterdag 1 december Sinterklaas Live Cooking diner
Zondag 2 december Sinterklaas Live Cooking brunch
Zondag 23 december Pre Live Cooking kerstbrunch en diner
Dinsdag 25 & woensdag 26 december Kerst brunch en diner
Maandag 31 december New Years Eve diner
Informatie over deze dagen vindt u (binnenkort) op onze website

Het Live Cooking diner voor zaterdag 15 december is volgeboekt.

Reserveren
Reserveer snel een tafel via +31 344 62 20 20 of online via onderstaande button. Online reserveren voor dezelfde dag? Doe dit voor 16.00 uur. 

Tafel reserveren