Eten & Drinken

Het is lente, de aspergetijd is begonnen. Witte asperges ook wel bekend als het witte goud en de Koningin der Groente vinden hun intrede in april en is de trots van Nederland. Onze chef kok heeft een heerlijk aspergemenu voor u samengesteld. Eet smakelijk!

Voorgerecht

Romige asperge soep met asperge, ham en peterselie-olie

€ 7.50


Gemarineerde witte en groene asperges met zachtgekookt ei, gerookte zalm en knoflook-citroen crème 

€ 14.50

Hoofdgerecht

Asperge flammande met gekookte ham, ei, peterselie krieltjes en boterjus 

€ 22.50

 
Asperge met gebakken zalm en Hollandaise saus

€ 24.50

 

Asperge met rib-eye en Bearnaise sauce

€ 26.50

 

Dessert

Coupe verse aardbeien met vanille ijs en of slagroom 

€ 8.50

 

Aardbeien Romanoff 

€ 8.50


Verse aardbeien met Grand Marnier crème-fraiche

€ 9.50