Eten & Drinken

De grootste jaarwisseling van de Betuwe is terug van weggeweest. Jarenlang vond in het ‘oude’ Hotel Tiel de Sylvester Dance Night plaats en vanaf dit jaar is het evenement terug in een heel nieuw jasje!

Beleef een sensationele jaarwisseling met vele vrienden en bekenden in de sfeervolle balzaal van het hotel. Rode lopers, een spetterende lichtshow, confetti, special effects een spatzuiver geluidssysteem van concertniveau. DJ Dennis Verheugd van Radio10 draait de beste hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 tot nu. Vlak voor klokslag 00:00 uur tellen we met zijn allen af en luiden we geheel in sfeer het nieuwe jaar in met een glas bubbels! 

Een grootse show, ruime dansvloer, gezellige lounge, eethoek, bar en bubbels: New Years Eve in Hotel Tiel is dé place to be om jouw nieuwe jaar stijlvol in te luiden. De balzaal is omgeven door ramen, waardoor het vuurwerk te zien is.

De kaartverkoop is van start aan de receptie en via de online ticketshop. Kaarten kosten € 25,00 inclusief proostmoment om 00:00 uur.

Wilt u Sylvester Dance Night combineren met een overnachting en diner? Kijk dan bij ons New Years Eve arrangement.

Klik hier om direct naar het kaartverkoopscherm te gaan!

Informatie:

New Years Eve – Sylvester Dance Night Van der Valk Hotel Tiel
De grootste jaarwisseling van de Betuwe!

31 december 2017
Start: 22:00 uur
Einde: 05:00 uur

New Years Eve in Hotel Tiel is een productie van marketing & evenementenbureau JDC Concepts, tevens organisator van Terug Naar De 70’s & 80’s, Terug Naar De 80’s & 90’s en de Singles Night.