Eten & Drinken

Valentijn

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur: Valentijnsdag 2020. En wat is er nou leuker om je grote liefde, goede vriend of familielid te verrassen? Dit hoeft niet alleen op 14 februari te zijn, maar dat kan ook op een ander moment vindt Van der Valk Hotel Tiel. Daarom bieden wij de gehele maand februari verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen uit een Valentijnsarrangement, drie- of viergangen Valentijnsdiner of een romantische cocktail in de SIXX Skybar.

Valentijnsarrangement

Wilt u genieten van ons compleet verzorgde Valentijnsarrangement? Dat kan! Het arrangement ziet er als volgt uit:

  • 1 x bruisend welkomstdrankje in de SIXX Skybar
  • 1 x overnachting met liefdevolle versiering en bonbons
  • 1 x 4-gangen Liefdesdiner
  • 1 x Live Cooking ontbijtbuffet
  • 1 x latere uitcheck tot 12:00 uur
  • Toegang tot verwarmd zwembad en sauna tijdens openingstijden voor hotelgasten
  • Toegang tot Gran Casino

Reserveer hier uw Valentijnsarrangement.

Valentijnsdiner

Wilt u uw grote liefde, goede vriend of familielid verrassen met een romantisch liefdesdiner voor twee? Bij Van der Valk Hotel Tiel hebben we met alle liefde een heerlijk diner samengesteld. U heeft de keuze uit een drie- of viergangendiner.

Driegangen Valentijnsdiner: €34,50 p.p.

Viergangen Valentijnsdiner: 39,50 p.p.

Bekijk hier de menukaart voor het Valentijnsdiner.

Romantische cocktail in de SIXX Skybar

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich de SIXX Skybar. Dit is een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. Zo kunt u op 53 meter hoogte genieten van de heerlijkste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites.

Iedere maand heeft de SIXX Skybar een nieuwe cocktail van de maand op de kaart staan. Voor €6,00 kunt u dan genieten van de nieuwste combinatie. In februari is dat de romantische cocktail 'Bellini', gemaakt met perziklikeur en prosecco. 

Bekijk hier de volledige menukaart van de SIXX Skybar.