Eten & Drinken

Vier Sinterklaas bij Van der Valk Hotel Tiel - UITVERKOCHT

Op zaterdag 1 december vieren wij Sinterklaas bij Van der Valk Hotel Tiel! Kom en geniet van een uitgebreid Live Cooking diner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

Vanaf 17:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet met onder andere diverse vlees- en vissoorten, luxe salades, verse groenten, soep en luxe proeverijen. Een aantal gerechten zoals diverse vlees- en vissoorten, worden live door onze koks voor u bereid. Tot slot staat er een spectaculair dessertbuffet voor u klaar.

*Tijdens het diner zijn koffie, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Activiteiten kinderen
Tijdens dit diner is er volop vertier voor de kinderen. Ze kunnen springen op het springkussen, zich laten omtoveren als mini-Piet, een speculaaspop versieren of dansen in de Pietendisco! 

Onze Pieten hebben speciaal voor deze dagen een parcour gemaakt zodat de kinderen kunnen laten zien of ze later ook Piet kunnen worden. Uiteraard kan een Pietendiploma hierbij niet ontbreken. Tot slot is er een kleurwedstrijd met gave prijzen!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn ook van de partij!

Sinterklaas Live Cooking is een samenwerking tussen Stichting SinT en Van der Valk Hotel Tiel.

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder   €36,50 p.p.
65-plus                                                €33,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                       €18,25 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar                            gratis

Reserveren
Het Sinterklaas Live Cooking diner is uitverkocht. Er zijn nog wel plaatsen over voor de Sinterklaas Live Cooking brunch op zondag 2 december

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)344 62 20 20 of een mail sturen naar tiel@valk.com.