Eten & Drinken

Q-music the party - 4 uur fout in Hotel Tiel

Fout, fouter, foutst! "Q-music the Party - 4 uur fout" neemt jou mee op een reis langs alle foute hits van vroeger en nu.

De DJ’s van Q-music hebben een waslijst aan foute hits die ze allemaal richting jouw trommelvlies gooien. Geen één "guilty pleasure" zal je bespaart blijven tijdens het leukste feest van Nederland!

Op zaterdag 2 februari wordt de ballroom in Van der Valk Hotel Tiel compleet op zijn kop gezet met een hossende massa feestbeesten. Zing mee met I’m a Barbie Girl of show jouw meest soepele macarena moves. Niets is te gek. Het thema van de avond is (hoe kan het ook anders) fout. Kleed je daarom vooral lekker fout en laat alles los.

And remember; what happens in Hotel Tiel, stays in hotel Tiel ;)

*Minimumleeftijd 18 jaar.
*Verkleden is niet verplicht maar wel zo leuk! Je hebt vast nog wel een mooie aussie of carnavalskloffie in de kast hangen die je aan kunt trekken.

Alle kaarten voor Q-music the party | 4 uur fout op zaterdag 2 februari zijn volledig uitverkocht! Er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Ook aan de deur zullen GEEN kaarten meer verkocht worden.
Heb je naast de kaartjes gegrepen? Houd dan onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor één van onze volgende evenementen.