Eten & Drinken

Live Cooking New Years Eve Dinner

Op Oudjaarsdag serveren wij geheel in sfeer een heerlijk uitgebreid Live Cooking New Years Eve Dinner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Vanaf 18:00 uur wordt u ontvangen met een glas bubbels waarna wij u uitnodigen om deel te nemen aan het Live Cooking buffet.

Het Live Cooking diner bestaat uit diverse warme en koude gerechten en een aantal gerechten worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Ook serveren wij luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Uiteraard mag er bij een goed diner een dessert niet ontbreken. Wij presenteren u daarom een spectaculair dessertbuffet! 

*Tijdens het diner zijn koffie, espresso, cappuccino, thee, bier, wijn en fris inclusief.

31 december | 18:00 - 22:00 uur

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder             € 54,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                               € 27,25 p.p.
Kinderen tot en met 2 jaar                         Gratis

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Wilt u samen zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering.

Reserveren
Klik hier om een tafel te reserveren.

Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)344 62 20 20 of een mail sturen naar tiel@valk.com.