Eten & Drinken

Live Cooking Kerstdiner

Tijdens de kerstdagen is ons hotel geheel omgetoverd in kerstsfeer. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk uitgebreid Live Cooking Kerstdiner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Om 16:00 of 17:00 uur wordt u ontvangen met een glas bubbels waarna wij u uitnodigen om deel te nemen aan het buffet.

Het Live Cooking Kerstdiner bestaat uit diverse warme en koude gerechten, een aantal daarvan worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

U kunt genieten van luxe salades en verse groenten. Ook is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Uiteraard mag er bij een goed diner een dessert niet ontbreken. Wij presenteren u daarom een spectaculair dessertbuffet!

Speciaal voor deze dagen komen de Kerstman en-vrouw langs. 

*Tijdens het diner zijn koffie, espresso, cappuccino, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Kinderen
Voor de kinderen toveren wij de begane grond om tot playground (alleen bij het diner van 16:00 en 17:00 uur). Hier kunnen ze onder andere hun energie kwijt op het springkussen, dansen in de mini-disco en naar hartelust spelen.

Eerste en tweede Kerstdag | 16:00 - 18:30 uur | 17:00 - 19:30 uur

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder      € 54,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                        € 27,25 p.p.
Kinderen tot en met 2 jaar                  Gratis

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. 
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 

Reserveren
Klik op onderstaande link om een tafel te reserveren:
Eerste kerstdag 16:00 uur
Eerste kerstdag 17:00 uur
Tweede kerstdag 16:00 uur 
Tweede kerstdag 17:00 uur

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)344 62 20 20 of een mail sturen naar tiel@valk.com.