Eten & Drinken

Live Cooking Kerstbrunch

Tijdens de kerstdagen is ons hotel geheel omgetoverd in kerstsfeer. Op eerste en tweede kerstdag kunt u komen genieten van onze Live Cooking Kerstbrunch. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet, waarbij sommige gerechten live voor u worden bereid door onze koks.

Vanaf 11:00 of 12:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Daarna wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. De middag wordt afgesloten met een grand dessert en om 13:30 uur of 14:30 uur zal de brunch tot een einde komen. Speciaal voor deze dagen komen de Kerstman en -vrouw langs. 

*Gedurende de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Kinderen
Voor de kinderen toveren wij de begane grond om tot playground. Hier kunnen ze onder andere hun energie kwijt op het springkussen, dansen in de mini-disco en naar hartelust spelen.

eerste en tweede kerstdag | 11:00 - 13:30 uur | 12:00 - 14:30 uur

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder               € 43,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                                 € 21,75 p.p.
Kinderen tot en met 2 jaar                           Gratis

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. 
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 

Reserveren
Klik op onderstaande link om een tafel te reserveren:
Eerste kerstdag 11:00 uur 
Eerste kerstdag 12:00 uur 
Tweede kerstdag 11:00 uur 
Tweede kerstdag 12:00 uur

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)344 62 20 20 of een mail sturen naar tiel@valk.com.