Eten & Drinken

Kerstavond vier je bij Van der Valk

Tijdens de kerstdagen is ons hotel geheel omgetoverd in kerstsfeer. Op dinsdag 24 december kunt u komen genieten van ons Kerstavond Live Cooking diner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

Vanaf 17:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Daarna wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. Ons Kerstavond Live Cooking diner bestaat uit diverse warme en koude gerechten en een aantal gerechten worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

U kunt genieten van diverse luxe salades en verse groenten. Ook is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Uiteraard mag er bij een goed diner een dessert niet ontbreken. Wij presenteren u daarom een spectaculair dessertbuffet! 

*Tijdens het diner zijn koffie, thee, bier, wijn en frisdrank inclusief.

Kinderen
De kinderen kunnen zich vermaken in de Kidscorner.

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder          € 54,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar:                           € 27,25 p.p.
Kinderen tot en met 2 jaar:                     Gratis

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u erop dat het mogelijk is dat u met een grote groep vanaf 10 personen aan meerdere tafels bij elkaar komt te zitten.
  • Wilt u bij elkaar zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering.

Reserveren
Klik op onderstaande link om een tafel te reserveren:
Dinsdag 24 december

Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)344 62 20 20 of een mail sturen naar tiel@valk.com.