Eten & Drinken

Van der Valk 100% Hollands

Tiel en omstreken kan zich opmaken voor een verrassend kwalitatief en ongekend gezellige avond uit; Van der Valk 100% Hollands! De balzaal van Hotel Tiel wordt op vrijdag 15 november 2019 namelijk omgetoverd tot een ware Nederlandstalige muziektempel. Meezingers van eigen bodem en feesthits van toen en nu zullen luidkeels meegezongen worden door de gezelligste feestgangers van Tiel en omstreken.

Deze eerste editie belooft een knaller te worden! Wij trekken wij alles uit de kast om er één groot spektakel van te maken. We combineren de luxe van het hotel met de gezelligheid die het levenslied met zich meebrengt. Je gaat genieten van een heerlijke Nederlandstalige show in een spectaculaire omgeving. Speciaal voor dit evenement worden de deuren van onze Hollandse Bavaria bar met de sfeer van een typische bruin café geopend. De kaartverkoop start op donderdag 27 juni.

Aan het programma voor de gezellige Hollandse avond zal het in ieder geval niet liggen. Grote vriend Jannes voert het programma aan en zal zijn bekendste hits live vertolken op het grote podium. Aangevuld met niemand minder dan John West; wellicht wel de bekendste volkszanger van dit moment. De feestbeesten van the Partyfriex (“ik moet zuipen”) zijn er ook bij. Ook Henk Dissel is aanwezig tijdens deze eerste editie. Lokaal talent Jordy van den Boer zal de Tielse trots hooghouden tijdens Van der Valk 100% Hollands. Terwijl Feestdj Flow tussen de optredens door de muziek zal verzorgen met hits van eigen bodem.

Kortom; alle ingrediënten voor een heerlijk Hollandse avond zijn aanwezig tijdens de eerste editie van Van der Valk – 100% Hollands! Op vrijdag 15 november 2019 in Hotel Tiel. Wil jij dit spektakel niet missen? Verzeker je dan van tickets en bestel deze vanaf donderdag 27 juni! 

Let op! De kaartverkoop voor Van der Valk 100% Hollands gaat hard. Verzeker jezelf op tijd van reguliere tickets om teleurstelling te voorkomen.

De eerste 300 vroege Toekan tickets en de overnachtingen zijn volledig uitverkocht. Er zijn enkel reguliere tickets te verkrijgen van 23,50. Deze kan je bestellen via onderstaande link.

Toegang vanaf 18 jaar

 

Bestel hier jouw ticket(s)!!