Arrangementen
Van der Valk Care Arrangement

Arrangement

Van der Valk Care Arrangement

Deze unieke service creëert met name goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld gezinnen met zorgbehoevende ouders, die toch graag enkele dagen dicht bij elkaar willen verblijven, of voor personen die (tijdelijk) niet kunnen terugvallen op hun mantelzorgers. Maar ook voor een tussenstap tussen een verblijf in het ziekenhuis en het weer op eigen kracht zelfstandig kunnen wonen. 

Het aangeboden Van der Valk Care Arrangement omvat uiteraard alle hoogwaardige gastvrijheid die u reeds gewend bent van Hotel Tiel, maar dan aangevuld met een 24/7 verpleegkundige zorg en natuurlijk full-board hospitality. De verpleging wordt aangeboden in samenwerking met Stichting Servicepunt Thuiswonen, waarbij gediplomeerde verpleegkundigen letterlijk 24 uur per dag klaar staan. 

Een 'zorg'arrangement waarbij er vanaf incheck tot uitcheck uitstekende verpleging aanwezig is. Na uw incheck bij de hotelreceptie wordt u opgehaald en naar uw hotelkamer gebracht. Rond 17.00 uur kunt u een aperitiefje drinken in de hotelbar en aansluitend genieten van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant, met als u wilt, een goed glas wijn. Na een heerlijke nachtrust gaat u, wanneer het u uitkomt, lekker ontbijten in het restaurant. Rond het middaguur verwelkomen wij u wederom in het restaurant voor een lunch.

De arrangementsprijs vanaf € 575,00 op basis van 1-persoon in een luxe single kamer. Uiteraard is het ook mogelijk om het arrangement te boeken met een extra persoon op uw hotelkamer. De toeslag voor de 2e persoon bedraagt dan € 75,00 all in.

Download onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens