Arrangementen

Update

Tot in ieder geval 20 april 2021 kunt u ontbijt, lunch en diner afhalen bij ons restaurant of laten bezorgen bij uw hotelkamer. Ook zijn de fitness, wellnessfaciliteiten en het casino gesloten. 

Arrangement

Cito bijscholing arrangement

Vanaf

€ 250,00 p.p.

voor 1 nacht

Dit speciale arrangement is exclusief overnachtingen en kunt u bijboeken bij uw verblijf. Zo kunnen uw kinderen bijscholing krijgen tijdens een weekendje weg. 

Direct aanvragen
Boekbaar van 17 mrt 2021 t/m 18 apr 2021

De cito-eindtoets komt er weer aan! Een spannend en belangrijk moment voor kinderen en hun toekomst. Door corona is alles net even anders en hebben toch veel kinderen een achterstand opgelopen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Hit Vakantiescholen.

HIT Vakantiescholen

HIT-Vakantiescholen biedt in het weekend kleinschalig extra professionele begeleiding in ons hotel. Op deze manier kunnen leerachterstanden worden weggewerkt en cijfers worden opgekrikt vlak voor de belangrijke cito toets. En omdat leren ook leuk kan zijn, is dit ideaal te combineren met een weekendje weg. 

Werkwijze

Leerlingen krijgen begeleiding in kleine groepjes van 6 leerlingen aandacht op het gebied van taal, rekenen en begrijpend lezen. Hierbij is ook ruimte voor individuele aandacht. Denkfouten van de leerling worden opgespoord en opgelost door extra ondersteuning, uitleg en oefenen. Na afloop gaan de kinderen naar huis met een naslagwerk en persoonlijke aandachtspunten.

Maatwerk

Om maatwerk te kunnen leveren wordt u gebeld door Marianne, zodat het programma op maat voor uw zoon/dochter gemaakt wordt.

Wanneer?

  • Paasweekend; 2-4 april
  • Weekend 9-11 april
  • Weekend 16-18 april 

Boeken

U kunt dit arrangement bijboeken bij uw verblijf. Neem hiervoor contact op met ons via tiel@valk.com of bel naar 0344 62 20 20.         

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 21790 betrouwbare beoordelingen
Faciliteiten

Voorwaarden arrangement

  • Dit arrangement is exclusief overnachting.

In en om het hotel

Gratis WiFi
Familiekamer
Zwembad
Gratis parkeren
Restaurant à la carte
Hotelbar
Opladen elektrische auto
Fietsverhuur
Roomservice
Rolstoeltoegankelijk
Mindervalide toilet
Wekdienst
Fitness
Restaurant
Bar
Elektrische fietsverhuur
Solarium
Afgesloten fietsenstalling
Roken toegestaan
(Overdekte) fietsenstalling
E-bike verhuur

Handig om te weten

Check-in vanaf 14:00 uur
Check-out vóór 11:00 uur
Ontbijt 15,95 p.p.
Prijzen exclusief toeristenbelasting