Actievoorwaarden

Algemeen
Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie “Proefslapen van der Valk Hotel Tiel” van Van der Valk Hotel Tiel B.V., gevestigd aan de Laan van Westroijen 10, 4003 AZ in Tiel. Btw-nr. NL0068.36.690.B.01 (hierna: “Van der Valk Hotel Tiel”). De actie heeft tot doel het promoten van de nieuwe suites van Van der Valk Hotel te Tiel.

Actieopzet
De actieperiode loopt van 31 juli 2021 tot en met 19 augustus 2021 23:59 uur. Iedereen die mee doet aan de actie op Social Media gaat akkoord gaat met de actievoorwaarden en maakt kans op een gratis overnachting op basis van 2 personen inclusief ontbijt in het Van der Valk Hotel Tiel te Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel volgens de hieronder genoemde voorwaarden.

Trekkingen
De actie wordt op de kanalen van Facebook en Instagram gedeeld. Per winactie is op één kanaal één (1) trekking van één winnaar die een introducé/reisgenoot mee mag nemen. In totaal zijn er 3 winacties. De winnaars voor het proefslapen worden persoonlijk op de hoogte gebracht via het opgegeven social media account. De naam van de winnaars wordt op de social media kanalen van van der Valk hotel Tiel gedeeld.

Voorwaarden voor deelname
De actie staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland of België en beschikt over een vaste woon-en verblijfplaats waar hij of zij als bewoner staat ingeschreven. Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar. Van der Valk Hotel Tiel heeft het recht de prijs te laten vervallen indien de deelnemer jonger dan 18 jaar is. 

Voorwaarden van de proefslaapactie

  • Deze prijs betreft een verzorgde overnachting op basis van 2 personen, bestaande uit één overnachting in een suite, inclusief ontbijt en een drankje. Ook zijn de administratiekosten bij de te winnen overnachting inbegrepen.

De overnachting is exclusief:

  • Excursies en/of overige uitstapjes
  • Diner
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Overige bepalingen

  • Van der Valk Hotel Tiel mag te allen tijde, zonder opgaaf van reden en zonder voorafgaande kennisgeving, de voorwaarden van deze actie of de voorwaarden van de uitgereikte prijzen wijzigen of beëindigen.
  • Voor klachten over deze actie kunt u contact opnemen met tiel@valk.com
  • Van der Valk Hotel Tiel handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
  • In alle situaties waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, is het besluit voorbehouden aan Van der Valk Hotel Tiel.
  • Door deel te nemen aan deze winactie, verklaart u kennis te hebben genomen van en stemt u in met deze actievoorwaarden.