Kamer boeken bij Hotel Tiel

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 12709 betrouwbare beoordelingen

Hotel Tiel

Honden welkom

In bijna het hele hotel zijn honden welkom, zoals in onze Comfort kamers of het restaurant. De enige plekken waar dit niet het geval is zijn onze overige kamers, SIXX Skybar en het zwembad

5 vergaderhamers

Hotel Tiel heeft het maximaal haalbare aantal vergaderhamers. Vergaderhamers adviseert en controleert meeting locaties en congresbureaus op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service.

Vergaderen & Evenementen

Vergaderen & Evenementen

Hotel Tiel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. Congressen, beurzen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in onze prachtige zalen!

Zalen

Valentijn

Valentijn

De hele maand februari viert Hotel Tiel de liefde. Kom deze maand naar Hotel Tiel om degene waar u het meest van houdt, in het zonnetje te zetten. Met wie viert u Valentijn?

Valentijn

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Geniet in ons sfeervolle restaurant van smaakvolle gerechten. Onze koks werken met duurzame en streekgebonden ingrediënten. Naast à la carte serveren wij ook buffetten.

Eten & Drinken

Werken in Hotel Tiel

Werken in Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met liefde en toewijding voor het horecavak.

Vacatures

Overnachten

Overnachten

Verrassend overnachten, vanzelfsprekend uitgerust. Geniet van een heerlijk ontspannen verblijf in een van onze luxe kamers. Kijk ook eens bij onze voordelige arrangementen.

Overnachten

SIXX Skybar

SIXX Skybar

Kom een kijkje nemen in de prachtige SIXX Skybar, met een adembenemend uitzicht. Geniet van heerlijke cocktails, bites en sushi. Voor meer informatie en de openingstijden:

SIXX Skybar

Voordelen van Valk Loyal

Maak Valk Account aan

Activiteitenagenda

01 feb 2019 - 28 feb 2019

01 feb 2019 - 28 feb 2019

23 feb 2019, 20:00

24 feb 2019, 14:30